Workshop Competentie Management.

 

Wat zijn competenties?

Competenties zijn specifieke, persoonsgebonden eigenschappen die tot uiting komen in succesvol gedrag. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld: neemt u snel het initiatief of kijkt u liever de kat uit de boom? Beiden zijn positief noch negatief, maar komen in bepaalde situaties beter tot hun recht dan in andere. Competenties bepalen of u geschikt bent voor een specifieke functie en of u past binnen een bepaalde organisatiecultuur.

Competenties zijn te verdelen in twee groepen. Competenties op basis van kennis en ervaring, bijvoorbeeld hoe u met een specifiek programma kunt omgaan. En competenties op basis van gedragsbekwaamheden, denk hierbij aan analytisch vermogen of zorgvuldigheid. Beide zijn per persoon anders.

Wij richten ons tijdens de workshop op de gedragscompetenties. Competenties kunt u ook binnen uw organisatie gebruiken, bijvoorbeeld door het vaststellen van kerncompetenties van bepaalde afdelingen. Wilt u bepaalde competenties van een medewerker, team of afdeling versterken? Dat kan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en implementeren uw wensen tijdens de workshop.

Waarom deze workshop?

  • Snel samen leren in een ontspannen, professionele sfeer
  • Geringe besteding van tijd en middelen met veel resultaat
  • Opfrissen van reeds aanwezige kennis
  • Flexibel en zeer maatgericht, geschikt voor grote groepen
  • Sterke en meer zelfsturende medewerkers
  • Verbetering van communicatieve vaardigheden

Leg een professionele basis, vraag hier informatie.

Back to Top

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.
Informatie aanvragen