Ondernemerschap.

Ondernemerschap

Als het bedrijf een nieuwe levensfase ingaat of als het nodig is om het roer om te gooien, dan zal ook de ondernemer een professionaliseringsslag moeten maken. Meer structuur aanbrengen, taken scherper verdelen en complexe processen aansturen. Groei is een dynamische periode waarin ondernemersvaardigheden op de proef worden gesteld.

Deze training vult uw intuïtie als ondernemer aan met een stevig fundament van kennis en kunde. Een groot aantal bedrijfsprocessen worden tijdens de opleiding eens stevig tegen het licht gehouden. ‘Vanuit welke gezamenlijke visie en missie werken we?’ ‘Welke strategie gaat ons bedrijf een succesvolle toekomst brengen?’ ‘Hoe doen anderen het?’ ‘Welke norm en mentaliteit moeten we eisen van het personeel?’ ‘Hoe pas ik als ondernemer mijn eigen functie aan, zodat mijn werk (weer) leuk en effectief is?’

Deze 6 daagse (verdeeld over 6 maanden) training is bedoeld voor ondernemers van middelgrote en kleine bedrijven die niet voor het ondernemerschap hebben gestudeerd. Ook directeuren, bedrijfsleiders en businessunit managers (MT leden) kunnen deelnemen wanneer zij (deels) de ondernemersfunctie vervullen voor hun bedrijf, vestiging of afdeling.

Leg een professionele basis, start vandaag,  vraag hier informatie.

Back to Top

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.
Informatie aanvragen