Meer Resultaat.

 Meer Resultaat

Natuurlijk staat het commercieel resultaat voorop in uw organisatie. Maar in een wereld waarin de klant het voor het zeggen heeft, onderkent u het belang van uitstekende klantrelaties. Dit gaat verder dan het voldoen aan uw zorgplicht. Het vraagt om betrokken en slagvaardige medewerkers.

Boosting People helpt uw salesprofessionals, experts en frontofficemedewerkers slagvaardiger te worden in het contact met klanten. Dit doen zij door de klantrelatie centraal te stellen en door het gewenste resultaat beter af te stemmen op de klant. Uw medewerkers rekenen af met gewoontegedrag en leren de balans te vinden tussen klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Voor langdurig succes zijn goede relaties met uw klanten een must. Maar door strakke targets kunnen medewerkers zich vaak niet écht verdiepen in de klant. Boosting People helpt uw sales- en accountmanagers beter in te spelen op wat de klant wil, doordat zij:

  • authentiek de klant benaderen, zonder aangeleerde zinnen
  • prettig brutaal de kern raken van waar het de klant om gaat
  • effectiever zijn in hun aanpak

Welke organisatie wil het niet: de gewenste resultaten bereiken, een hoge klanttevredenheid en gedreven medewerkers die graag bij u werken. Om dit te bereiken, zult u moeten investeren in een uitstekende klantrelatie.

Leg een professionele basis, start vandaag,  vraag hier informatie.

Back to Top

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.
Informatie aanvragen