Effectiever Ondernemen.

apple_keyboard-wallpaper-1920x1080

Effectiever Ondernemen

Heeft uw team een pittige ‘boost’ nodig om effectiever te presteren? Dan is de het Boosting Team Assessment iets voor u. Met dit team assessment ontdekt u in korte tijd en tegen relatief lage kosten hoe uw team ervoor staat en welke concrete verbeterpunten er zijn. Uw klanten hebben veel waardering voor de expertise van uw medewerkers. Maar u ziet ook dat zij méér uit de relatie met opdrachtgevers kunnen halen en meer nieuwe relaties kunnen binnenhalen. Boosting People helpt uw medewerkers hun commerciële slagkracht te vergroten, doordat zij:

  • leren omgaan met eigen belemmeringen
  • een balans vinden tussen inhoud en commercieel belang
  • succesvolle relatiebeheergesprekken kunnen voeren
  • gemakkelijker nieuwe klanten buiten het eigen werkgebied binnenhalen

In de praktijkgerichte opleiding ligt de nadruk op doen. We koppelen oefeningen en opdrachten aan uw eigen werksituatie. Daarbij gebruiken we de theorie uitsluitend om praktijksituaties te verhelderen en u te ondersteunen in uw ontwikkeling. Tijdens de opleiding doorloopt u het hele commerciële proces, ofwel het ‘koopproces’ van de klant.

Voor blijvend resultaat

Het is onze overtuiging dat uw organisatie alleen duurzaam kan ontwikkelen als wij samen met u optrekken vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid en niet de verantwoordelijkheid van uw organisatie overnemen. Om resultaten te borgen dragen wij graag een deel van onze expertise over. Zo bent u ook in nieuwe situaties zelfstandig in staat verder te bouwen aan een succesvolle organisatie.

Leg een professionele basis, start vandaag,  vraag hier informatie.

Back to Top

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.
Informatie aanvragen