Coaching.

Coaching

Coaching

Coaching

“U doet het prima op uw werk. Maar u kunt (veel) beter. U weet dat er talent in  u schuilt, maar dit komt niet altijd tot zijn recht. Of u loopt steeds tegen dezelfde problemen aan en wilt daar wel eens verandering in brengen. Om u hierbij te begeleiden zoekt u een professional. Boosting People  biedt deze begeleiding aan de hand van een kort en intensief coachingstraject. Wij gaan uit van úw kracht en talenten. Zodat u zich blijft ontwikkelen en bereikt wat u écht belangrijk vindt.”

Coaching van Boosting People richt zich op iedere leidinggevende, professional, werknemer of ondernemer die zich in professioneel opzicht wil ontwikkelen. De coachingstrajecten maken wij voor u op maat. Na uitgebreide business interviews brengen wij uw persoonlijke doelstellingen en de organisatiedoelstellingen op één lijn. Wij werken altijd vanuit het “Waarom”. Wij beschikken over een omvangrijk landelijk netwerk van ervaren coaches. Geen standaard sessies maar aansluiting op de vraag en situatie van de deelnemer.

Het Resultaat

Na een coachingstraject van Boosting People bent u in staat om meer plezier en succes uit uw werk te halen. U kunt gemotiveerd richting geven aan uw werk en persoonlijke ontwikkeling. U bent beter in staat uw ambities waar te maken met meer energie. U kunt uw talenten optimaal in zetten. Belemmerende denk- en gedrag patronen zijn doorbroken.

Leg een professionele basis, start vandaag,  vraag hier informatie.

Back to Top

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.
Informatie aanvragen